Yhtyeet

Yhtyeet

Ronna Jam Band 2 kuva Sam Weckman

Ronna Jam Band

Erittäin täyteläinen, pirskahteleva, mausteinen, yllättävä, tyylikäs. Sopii kesäiltaan, mutta lämmittää myös talvikuukausina. Vuodesta 2014 lähtien yhdessä rymynnyt Ronna Jam Band on valloittanut yleisöjä räiskyvällä yhteismusisoinnillaan ja hurmoksellisella lavaenergiallaan.

Lue lisää


Sirja & Konfuusio

Sirja & Konfuusio

Toista albumiaan valmisteleva Sirja & Konfuusio on omia latujaan polkeva rock-yhtye, jonka musiikki liikkuu rockin, popin ja iskelmän hämärillä rajamailla. Tummasävytteinen laulaja-lauluntekijämusiikki upotetaan psykedeeliseen bändisoundiin ja lennätetään sieltä suoraan yleisön tajuntaan.

Lue lisää


La Llorona

La Llorona

Laulaja Sanni Reilinin tähdittämä La Llorona on moderni eri taiteenlajeja yhdistelevä tulkinta itkijänaisesta, joka siirtää suomalaisen itkuvirsiperinteen ideologiaa muihin musiikin tyylilajeihin. Argentiinalaisten tangojen ja teatterilaulujen tunnelmat sopivat kauniisti yhteen tanssijan vilpittömän liikekielen kanssa, jossa näkyy vaikutteita myös katutanssista.

Lue lisää


NOOA

NOOA

NOOA is a fresh new Finnish-Italian synthpop group. They have recorded two singles with producer Joonas Saikkonen, which will be released in 2019.